Četri balti zārki. Aiz tiem skumju sagrauts tētis. Atvadīšanās no Bazileviču ģimenes Ļvivā

Vēmiens nāk jeb labu apetīti! Indiešu kurjeri Rīgā

66 gadu vecumā traģiski mūžībā aizsaukts ilggadējais un leģendārais TV operators Rojs Brants

Eirovīzijas fināla zieds: Rajecka, Samanta Tīna, Niko un Aminata

Eirovīzijas fināla zieds: Rajecka, Samanta Tīna, Niko un Aminata

1. un 2. februārī koncertzālē „Palladium” divos krāšņos koncertšovos savā starpā sacenšas 24 dziesmas, pa 12 dziesmām katru vakaru. 22.februārī Ventspilī noskaidros vienu uzvarētāju dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā maijā Kopenhāgenā, Dānijā.

01.02.2014 23:44

Komentāri [65]

Lapa:  1  2  3 Uz rakstu ››
cilvēks tri 02.02.2014 09:28
Ar katru gadu Latvijas Eirovīzija degradējas arvien vairāk - skumji, bet fakts. Pasākuma vadītāji – absolūta katastrofa! Joki pliekani, valoda samocīta, grimases briesmīgas, atbrīvotības nekādas! Konkursa dalībnieki – pārsvarā zemas raudzes mūziķi! Nepietiekama profesionalitāte, acīmredzams intelekta un izglītības trūkums, slikta priekšnesumu horeogrāfija un režija. Vienīgais augsti profesionālais mirklis bija brīdis, kad tika parādīts nelielais fragments no Latviešu kino filmas „Nāves ēnā” ar Eduardu Pāvulu un Kārli Sebri. Viss pārējai nebija ne skatāms, ne klausāms. Diemžēl Latvijas Eirovīzijas „ziedu” laiki, kad varējām priecāties gan par Mariju Naumovu gan par „Prāta Vētru”, sen jau ir pagājuši. Cik zīmīgi gan bija Sabīnes Berezinas skatuves partnera vārdi Dj Dween vārdi – „ Latviešiem nekas labs nav, bet arī nekas slikts nav! Tajā pašā laikā ceru, ka būs vēl labāk!”(!!!???) Visticamāk, ka Dj Dween neapzināti izteica šodienas Latvijas dziļāko būtību visās tās jomās, kas ir vairāk kā traģikomiska – ne šis, ne tas, bet būšot vēl labāk!?(gluži tāpat mums valdība sola!) Latvijas Eirovīzija ir tipisks mūsu valsts spogulis – neprofesionalitāte, savu spēju un prasmju pārvērtēšana, paškritikas un pašcieņas trūkums! Jo cilvēki, kuriem piemistu kaut nedaudz paškritikas un pašcieņa, nekad nekāptu uz skatuves tikai tāpēc, lai lieku reizi paspīdētu TV ekrānos! Rezumē: Kaut cik klausāmi bija Samantas Tīnas, Niko un Aminatas priekšnesumi. Pārējie - labāk nebūtu kāpuši uz skatuves! Tik, ko šajā „balagānā” darīja Juris Kaukulis ar savu grupu „Dzelzs Vilks”?
happy end no way 02.02.2014 09:30
Nav jau tā, ka es domāju, ka Rajecka nedrīkst piedalīties tajā konkursā, gan jau viņa nav vecākā, kas tur ir piedalījusies, bet "spēlēt uz tautas jūtām" un pataisīt sevi par izsmieklu. Pieliekot garus liekos matus un lecot polku kopā ar jauniešiem ir vismaz ļoti prasta gaume, ja neizteiktos skarbāk.
Katram cilvekam ari pašam pret savu VECUMU ir jāizturas ar cieņu, jau grib, lai citi to novērtē.
Švaki, ka Olgai nav vairs spēju iziet vienai un nodziedāt, jākļūst par PUTNUBIEDĒKLI, lai vismaz pamanītu.
Ginesa rekordam šāds triks derētu......
Fidels >> happy end no way 02.02.2014 09:30
Piekrītu, nožēlojami un smieklīgi izskatās tie, kuri nespēj pieņemt sav vecumu, bet, jūtoties "jauni dvēselē" cenšas lekt jaunajiem līdz tādejādi padarot sevi par apsmiekla objektu.... šoreiz nav tieši runa par Olgu, bet arī pār visām tām plastiskās ķirurgijas upurēm kā Gurčenko, kuras gadiem ejot izskatījās kā staigājošas mūmijas...

Savs vecums ir jāmāk pieņemt gan 16 gados, gan 66 gados... to arī Olgai novēlu... kaut vai paskatīties ierakstu un ar kritisku aci novērtēt savu uzstāšanos...
Bet ja runājam par dziedāšanu, tad tā arī bija tālu no perfektas... elsošana mikrofonā, ķerkšana utt... nezin, kuram tas varētu patikt, vēl pie tam,ja nevar saprast dziesmu vārdus, bet ieklausās melodijā un balsī....
Nastyangel 02.02.2014 09:31
Vispār nevar saprast smieties vai raudāt par to,kas tika translēts LTV vakar ar nosaukumu Eirovīzija... to pat par balagānu grūti nosaukt, drīzāk zemas kvalitātes subprodukts, ko gadu no gada cenšas iebarot skatītājiem ar nosaukumu "izklaide" vai "māksla" - katrs pats var izvēlēties pēc savas "samaitātības pakāpes", bet man, personīgi, tas viss izskatījās pēc pamatīgas izgāšanās no raidījuma organizatoru puses!

Pats raidījuma pasniegšanas veids, gan vadītāji, gan dziesmas ož pēc totāla amatierisma, provinciālisma un pagājušā gadsimta.
Raidījuma vadītāji bija WTF???!!! Tādus pajoliņus raidījuma vadīšanai tuvumā nevar laist.... ne normāli runāt māk, ne normālus jautājumus uzdod... tie ārzemju viesi laikam vispār bija pamatīgā šokā un vienīgais par ko domāja - kas te vispār notiek!

Pašas dziesmas - gandrīz visas popielas līmenī - nekā svaiga, radoša, tāda, kas aizķertos atmiņā un būtu - jā, man ir lepnums par to, ka šī dziesma pārstāvēs Latviju.
Vienīgais, ko varu teikt - ja tiks aizsūtīta Olga (pēc visas lobēšanas tā izskatās), tad būs tāda pati izgāšanās kā Fominam - Eiropa mūs nesaprata un nav brīnums kāpēc. Esmu,personīgi,par to,ka jāsūta uz EV dziesmu latviešu valodā. bet ne šādā izpildījumā kā Olgai.... nu nav tur nekas novatīvs un interesants, bet gan trakas vāveres lēkāšana pa skatuvi un neveikla elsošana mikrafonā...
Ja būtu jāizvēlas no šīvakara "labākais izpildījums", tad Aminatai bija +/- ok, kas knapi velk uz 4/5 10 baļļu sistēmā, citus pat nav vērts pieminēt.

Cerams, ka 2.pusfināls būs baudāmāks par pirmo....
Pastāvīgais 02.02.2014 09:32
patika Aminata, Samanta; nepatika Olga, Grīsniņš un Niko
Kas tas par ārprātu???? 02.02.2014 09:33
Tamara Rutkovska vispar dzied?? Ka nav kauns?...
Maro 02.02.2014 09:37
par olgu balsoja -jo pašā pedēja vietā vēl neesam bijuši -nu vieni no beigām-taka latviaj rulle-beidzot būsim pedejie
sandris 02.02.2014 09:39
vai tautas tērps iet kopā ar izlaistiem matiem?
tuta 02.02.2014 09:53
Man patika Dāvis ...man vajag vairāk....
gribētu redzēt video Eirovīzijas sniegumam....
vienīgā dziesma kas vispār ieiet vārtos....tādā pasākumā...
Citas dziesmas arī labas , bet pašmāju skatuvei....
OMĪTE 02.02.2014 09:58
Tiešām Olga attopies dziedi dziesmu svētkos kauns uz tevi skatīties ja tev patīk dziedāt tiešām piekrītu citiem dziedi bērniem izdomā ko citu nesaprotu balsotājus,Taču domājiet par ko balsojat .Šajā pusfinālā kaut cik ir normāla Samanta tīne bet bez vainaga .BALSOTĀJI APDOMĀJAT PAR KO BALSOJAT
KODE 02.02.2014 10:09
Tikai nevajag, lai Dievs dod visām jaunajām tik košu balsi un veiklas kājas kā Olgai! Nekur nav teikts, ka 50 gados jāsēž mājās un jāvaimanā par aizgājušo jaunību, bet Jums,omīt, vajadzētu piedomāt pie pareizrakstības, lai teksts būtu saprotamāks
par tērpiem 02.02.2014 10:11
ŠOVĀ gaiši zila, tumši zila un pelēka krāsa VAI NAV SVIESTS?
tērpi 02.02.2014 10:16
JĀ, AR KRĀSĀM NAV LABI.
Ir taču latviešiem arī košāki tautu tērpi,kā saka ar " odziņu"
kallis 02.02.2014 10:29
Niko dziesma ir vienkārši stulba. Pats rakstījis. Mūziku pa daļai nospēris no Loreenas, bet vārdi vienkārši stulbi.
It kā jau raksta par savu nesalauza ko dabu, bet ja tikai saliek kopā viņa gadus un ~ kādas 6000 dienas, tad ir smieklīgi teikt, ka viņš miljons reižu ir kritis.
Patiesībā tas nozīmē, ka visu laiku ir tikai rāpojis, līdis vai gulējis.
Izdaliet miljonu ar 6000, sanāk, ka NIKO katru dienu vidēji ir bijis "nogāzts gar zemi" 150 - 200 reižu.
Čalim nekāda realitātes sajūta..
Sīga 02.02.2014 10:32
Ja kas,tad Eirozīzija nav ne muzikas skola,ne filharmonija.Tur uzvar tās dziesmas,kas ar pirmo reizi ieguļas atmiņā un gribas dungot.Kaut tur būtu tikai 3 vādi.Ne velti visi komponisti saka,ka šlāgeri neko nedomājot uzmetis pa 10 minūtēm.Bet izrādijies,ka tas pielipa ikvienam.Tur ir tas uzvaras noslēpums.Dziesmai ir jābūt jautrai,vienkāršai,un bez liekiem navarotiem.Ja vēl vari izdarīt kādu joku uz skatuves un visus pārsteig ar ko jaunu,tad uzvara tev ir rokā.Paskataties kaut mūsu Naumovu! Dziesma bija jautra un melodiska ( I van).kas uzreiz visiem lika to dungot.Un kad vēl sāka no vienas kleitas uztaisija 3...tas visiem bija šoks. Paklausaties kaut bernu eirovīziju.Iemetiet jūtubē dziesmu -Romeo i džuljeta.To vienreiz noklausoties viņa paliek atmiņā uz nedēlu.Tas pats krievu dziesma-O bože,kakoj mužčina. It kā nekas nav,bet Krievijā bija gada populārāka.Dziesmai ir jiāiekļūst smadzenēs. Tā pat kā,Zemeņu lauks,Vecrīgas sirdī.Pa mēness taku,vispār ir stulba dziesma.Pa mēness taku braucam uz zirgu tirgu.Bet viņa ieliekas ausīs.
x 02.02.2014 10:38
Izturēju un noklausījos visus šedervus!!!Kaut ko tādu ko vakar dzirdēju tiešām spēj sacerēt tikai latvietis. Ne mūzikas, ne dziesmu vārdi ne vokālu!!Ne tikai Eiropa mūs nesapratīs, bet nesapratīs jeb kurš daudz maz muzikāls cilvēks, kam nav zilonis uz auss uzkāpis.Klauni, nevis muziķi!!!.
Valdis 02.02.2014 10:54
Es domāju, ka uzvar kāda nejauša saucamā dziesma, tā par kuru salasās vairāk jaunatnes balsu. Par cik visas šīs saucamās dziesmas ir gandrīz vienāds murgojums tad tā arī es domāju ir. Ja tās ko izpilda var nosaukt par dziesmām tad mans sētas suns ir pasaulslavens estrādes dziedātājs.
atkal 02.02.2014 10:59
nepateicīgās bopulkombules ģimene ārdās. Lieciet Olgai mieru, viņa neko nav jums atņēmusi, vien sava prieka pēc piedalās, jo viņai to dziesmu piedāvāja dziedāt un viņa piekrita un iznācis tīri smuks skaņdarbs, krāsains un pamanāms priekšnesums. Visu, ko Olga dara ir ļoti forši un jebkuru dziesmu pacels tādos augstumos, ka skanēs vēl ilgi. Aivara dziesmu nu jau 30 gadus atpakaļ, Kad man vairs nebūs 16, arī Olga iedziedāja spīdoši, dziesmu pacēla, jo iepriekšējie dziedātāji to nemācēja un tā dziesma skan vēl šodien un ir klausāma. Visas dziesmas, ko Olga iedziedājusi, vēl cilvēki pēc daudziem gadiem atceras.Olgai visu cieņu!
Biruta 02.02.2014 11:08
Vecai ,Olgai vajag paiet maliņā,lai dzīvo un meklē sev KUNGU,nebojā gaisu!
rita >> Biruta 02.02.2014 11:22
vai vecums ir kas nosodošs??????//////
Ģirts >> rita 02.02.2014 11:46
Vecums nav nosodoš,bet jāzin kur un kad piedalīties.Ar aizdusu nav ko darīt uz skatuvi.Lēkāja kā veca tante 60 gadu jubilejā!
Ieva 02.02.2014 11:27
tas bija cirks.Mēs ar vīru pārsmējāmies.
Samantai Tīnai atkal vainags galvā. Cik var? Jau n-tos konkursos piedalās ar vainagu. Tad vēl tie RadiantU- kopē The Killers. Pat tas viesmākslinieks bija tāds pats.
Sabīnei Berezinai atkal tā kažokāda.
Un vakara vadītāji-kā viņi runāja ar to kundzi gados?! Tik neveiklas frāzes. Ja tas bija iestudēts, tad tēlojums bija šausmīgs. Man bija kauns.
Zipa 02.02.2014 11:41
Ieva, kur ir problēmam??? Cep augšā dziesmu, mūziku un uz priekšu - izmēģini savus spēkus kopā ar vīru.Jo no ekrāna otras puses viegli spriest. Būs jaunas sejas, jauns stils un neviens nevienu nekopēs.Un ja neveiksies nekas - mēģini pieteikties un varbūt tevi uzaicinās par kādu koncertšova vakara vadītāju.Veiksmi un izdošanos.
Ieva >> Zipa 02.02.2014 12:14
A,ko Tu tā aizsvilies? Vakar uzstājies??? :D :D

Komentāri [65]

Lapa:  1  2  3 Uz rakstu ››
seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss

Mēneša PIKANTUMS

Komentāri[]

Mēneša VIDEO

Play
Komentari[]

Mēneša GALERIJA

Komentari[]

Mēneša KOMENTĀRS

Vēmiens nāk jeb labu apetīti! Indiešu kurjeri Rīgā mazliet nozog un paēd no klientu maltītes un netīrām rokām pakasa olas

autors:Valda
komentars: Nekas nedraud godīgiem cilvēkiem, kuri nav gatavi pārkāpt likumu un atdot milzu summas kukuļos "policistiem".